Skip to main content

Aanbod

Monturen - Optiek Salmon

Monturen

voor elke persoonlijkheid

Je looks zijn van groot belang, en daar hoort je bril ook bij! Daarom hebben we een ruim aanbod van meer dan 900 hippe en modieuze monturen. Ook Belgische collecties zijn talrijk aanwezig. De laatste trends volgen is ons kenmerk! Bij elke stijl hebben wij een passend montuur.

Zonnebrillen - Optiek Salmon

Zonnebrillen

bescherm u ogen in stijl!
Naast een goed zicht, bieden onze zonnebrillen ook een optimale bescherming tegen UVA en UVB. Het hele jaar door kan je bij ons terecht voor een zonnebril met kwaliteitsglazen. Draag je een bril en wens je ook een zonnebril? Geen enkel probleem! Zo goed als ons volledige assortiment kan op sterkte gemaakt worden. Het ganse jaar door zijn er speciale acties op onze zonneglazen op sterkte.
Oogmeting - Optiek Salmon

Oogmeting

door gediplomeerde optometristen

Als gediplomeerde optometristen hebben wij de expertise en apparatuur om een grondige oogmeting uit te voeren. Een goede oogmeting en een uiterst precieze centrering van de glazen zijn de basis voor een optimaal zicht. Wij hebben we dan ook de nodige kennis en toestellen in huis.

Wij garanderen een perfecte oogmeting en centrage van de brillenglazen met de I Terminal 2.

Het blijft wel raadzaam om op regelmatige basis een oogarts te consulteren.

Sportbrillen Oakley - Optiek Salmon

Sportbrillen

Oakley, de sportbril bij uitstek

Het zonnebrillenmerk Oakley is wereldwijd één van de grootste producenten van sportbrillen. De Oakley sportbrillen zijn verkrijgbaar met tientallen glaskleuren en vormen. Het biedt u dan ook de ideale bril, aangepast aan uw sport: wielersport, mountainbike, watersport, golf, lopen, skiën, … . Oakley biedt u de keuze tussen optische, zonne- en sportbrillen.

Hulp nodig?

Wij maken graag tijd voor u!

Low Vision - Optiek Salmon

Low Vision

als een gewone bril niet meer voldoet

Wanneer een aangepaste bril of lenzen niet langer volstaan, kunnen wij als Low Vision specialist gepaste oplossingen aanbieden om uw gezichtsscherpte te verbeteren. We spreken over Low Vision of slechtziendheid indien je ondanks je bril of lenzen een gezichtsscherpte van minder dan 30% hebt. We werken hiervoor samen met Ergra Engelen. Wij raden iedereen aan van bij de minste twijfel een oogarts te raadplegen zodat de juiste pathologische oorzaak kan bepaald worden en een eventuele terugbetaling van het RIZIV mogelijk is.

Veel voorkomende oorzaken van slechtziendheid:

  • Maculaire degeneratie
  • Diabetisch retinopathie : suikerziekte
  • Glaucoom
  • Retinitis Pigmentosa
  • Cataract

Na onze low vision meting gaan we op zoek naar wat voor jou de meest aangewezen oplossing is. Wij bieden hulpmiddelen aan zoals medische filters, loepenbrillen, loepen, tv-loepen, speciale leeslampen, enz… . Indien mogelijk kunnen deze hulpmiddelen eerst als proef mee naar huis genomen worden. 

Veiligheidsbrillen - Optiek Salmon

Veiligheidsbrillen

van Vandeputte Safety

Voor personen die bij- of verziend zijn is het vaak moeilijk om een veiligheidsbril te vinden die over hun gewone bril past. Wij bieden u de ideale oplossing in de vorm van een veiligheidsbril met correctieglazen. De drager ziet even scherp als met zijn/haar gewone bril maar is optimaal beschermd tegen de gevaren op de werkvloer.