Skip to main content

Kinderoptiek Sally & Mon

Valérie, zelf mama, weten als de beste hoe belangrijk het is dat je oogappel de juiste bril draagt. We zien helaas vaak een kinderbril die niet goed zit waardoor de kinderen ook niet goed kunnen zien en een slecht draagcomfort ervaren. Daarom zijn we ons meer gaan toeleggen op kinderbrillen. Sinds 2022 krijgen wij de hulp van Sally & Mon om de mooiste bril te kiezen!

We hebben een uitgebreide collectie kinderbrillen voor klein en groot, neutraal of kleurrijk, metaal of kunststof. Aan jou de keuze.

Ook vind je bij ons zonnebrillen, zwembrillen, oogpleisters, (sport)koordjes en nog veel meer.

Kinderen zijn de beste in spelen en ravotten en maar goed ook. Omdat er af en toe een ongelukje kan gebeuren bieden we een reservebril met glazen aan voor maar 80. Dus nooit meer zorgen om zonder bril te vallen!

Op vertoon van een voorschrift van de oogarts maken wij ook de nodige documenten op zodat u kan genieten van een maximale terugbetaling.

Ook de technologie volgen we ook op de voet. De ogen van onze kinderen zijn de toekomst dus deze zijn van groot belang. Daarom bieden we ook voor kinderen met toenemende bijziendheid de Myosmart glazen aan.

Kennis maken met onze kinderoptiek?