Skip to main content

ZEISS glazen

ZEISS unifocale brillenglazen

Geniet van perfect zicht tijdens bezigheden dichtbij of bij het kijken in de verte. ZEISS unifocale brillenglazen zijn de ideale oplossing voor bijziende en verziende dragers. Deze brillenglazen zijn aangepast op de specifieke drager en bieden optimaal zicht, zelfs in de buitenste zones van het brillenglas. Bovendien zijn ze dun en staan ze jullie heel goed.

ZEISS digitale brillenglazen

Vanaf de leeftijd van 30 jaar begint het oog het vermogen om te accommoderen te verliezen. Vaak merken we dit zelf niet. In deze gevallen kunnen Digital brillenglazen van ZEISS de vermoeidheid helpen beperken. Ze geven u een totaal nieuw zicht op uw smartphone, tablet of tv. Perfect afgestemd op het gebruik van digitale apparaten. Uw ogen zullen u er dankbaar voor zijn.

ZEISS multifocale brillenglazen

Multifocale brillenglazen moeten exact zijn afgestemd op u en uw kijkgewoonten. Het aanbod multifocale brillenglazen van ZEISS bevat vier prestatieniveaus en zeven technologieën. Met onze brede selectie aan multifocale brillenglazen kunnen we een paar brillenglazen voor uw specifieke zichtbehoeftes maken met een ongeëvenaarde kwaliteit. De computer-toptechnologie helpt bij het meten van de ogen en het aanpassen van de glazen op uw montuur. Zones voor dichtbij, de middellange afstand en ver weg zijn allemaal geïntegreerd in een brillenglas met soepele overgangen. Deze brillenglazen zijn speciaal gemaakt voor uw gezichtsvorm, levensstijl, werk en kijkgewoontes. Individueel en uniek – net als u.

ZEISS DriveSafe brillenglazen

ZEISS DriveSafe brillenglazen zijn speciaal gemaakt voor het autorijden. Deze brillenglazen zorgen voor een beter zicht 's nachts en onder lastige weersomstandigheden. Ze beschermen uw ogen tegen reflecties en maken het u gemakkelijker om uw blik snel en vaak te focussen. Een ideaal extra veiligheidsaspect voor uw alledaagse bril.

ZEISS office brillenglazen

Wees er zeker van dat u van comfortabel zicht profiteert op kantoor - ongeacht waar u heenkijkt. ZEISS kantoorbrillenglazen bieden een groot gezichtsveld voor zowel dichtbij als op de middellange afstand en zijn aangepast op de eisen van uw baan, tot op de laatste centimeter. Deze brillenglazen zijn speciaal gemaakt voor bijvoorbeeld de afstand tot uw computerscherm, tot uw collega of klant en de leesafstand, zodat uw ogen ontspannen en u een goede houding kunt aannemen. U merkt de positieve effecten zelfs na het werk nog.
Kantoorbrillenglazen - Optiek Salmon

ZEISS zonnebrilglazen

Zijn alle zonnebrillen hetzelfde? Zeker niet. Wanneer draagt u uw zonnebril het meest? Bij het winkelen? Als u met vrienden op het terras zit? Of misschien tijdens het wandelen door het park? Of misschien tijdens het sporten? Of bij het autorijden? Hoe beter uw zonnebril voldoet aan uw behoeften, hoe comfortabeler deze is om te dragen. Dit modieuze accessoire is onmisbaar als u wilt genieten van een fantastisch helder zicht en 100% bescherming tegen UV-straling. En dit is allemaal verenigd in één brillenglas. Of u nu brillenglazen op sterkte heeft of niet, ons uitgebreide aanbod heeft geïndividualiseerde zonnebrilglazen voor iedereen
Kantoorbrillenglazen - Optiek Salmon

ZEISS zonnebrilglazen voor sport

Wilt u van onbeperkt zicht genieten tijdens het sporten, dan heeft u een bril nodig die aan diverse eisen voldoet. ZEISS zonnebrilglazen voor sport zijn licht en duurzaam, met meer dan 80% getint glas en een optionele vuil- en krasbestendige coating, individueel aangepast voor uw ogen. En dankzij de Cosmetic Edge®-technologie geven deze dunne brillenglazen helder zicht tot in de randen van het glas, zelfs bij sterk gebogen glazen met een hoge sterkte. Dit garandeert een onberispelijk zicht en beschermt uw ogen tegen vuil, zonlicht of kleine stofpartikeltjes in de lucht. Het maakt niet uit of u fietst of hardloopt, tennis, voetbal of golf speelt, of aan watersport doet.
Kantoorbrillenglazen - Optiek Salmon

ZEISS brillenglazen voor contactlensdragers

ZEISS EnergizeMe brillenglazen zijn wereldwijd de eerste in hun soort die speciaal ontworpen zijn voor contactlensdragers. Het allroundpakket voor stressvrij zicht na het verwijderen van uw contactlenzen: de complete brillenglasoplossing voor contactlensdragers bevat een innovatief brillenglasontwerp. Dit brillenglasontwerp is aangepast aan de behoeftes van de contactlensdragers, gecombineerd met een technologie en brillenglascoating geoptimaliseerd voor zicht in de digitale wereld.
Contactlenzendragers - Optiek Salmon

ZEISS verkleurende glazen

ZEISS PhotoFusion X is een alles-in-één meekleurende oplossing. De glazen reageren sterk op licht en worden dus snel donker en ook snel weer helder. Bescherming tegen blauw licht is ook geïntegreerd in het brillenglasmateriaal en daarnaast biedt het de drager volledige UV-bescherming.

Bron: Zeiss