Optiek Salmon

Ook wij zijn vanaf maandag 11 mei weer open volgens de normale openingsuren. Indien gewenst kan er ook weer gewerkt worden op afspraak buiten de normale openingsuren.

Ook de bestellingen van www.LensOnline.be kan u weer gratis laten leveren en afhalen in onze winkel. Natuurlijk hebben ook wij de nodige maatregelen getroffen om alles veilig en vlot te laten verlopen...

Hopelijk tot snel!


Zoals aangekondigd in de media vallen wij ook onder de winkels die verplicht moeten sluiten. Alle oogtesten, contactlensaanpassingen en contactlenscontroles zijn verboden waaronder ook de gewone verkopen. Voor dringende oogtesten en oogonderzoeken moeten wij u doorverwijzen naar een oogarts. 

Toch blijven wij beschikbaar voor dringende zaken en dit enkel op afspraak

Contactlenzen en contactlensproducten kunnen wij wel gewoon blijven leveren. Deze kunnen wij (kostenloos) verzenden naar u thuis. Neem hiervoor contact bij ons op en wij regelen dit voor u.

Voor al uw vragen kan u ons gewoon contacteren via:

Mail: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
Chatbericht via Facebook
Telefoon: 011/ 91 80 34


Zoals aangekondigd heeft de overheid heel wat maatregelen moeten treffen in de strijd tegen het coronavirus COVID-19. Eén van die maatregelen is dat winkels verplicht moeten sluiten op zaterdag. Ook onze winkel valt onder deze maatregel waardoor wij verplicht moeten sluiten. Uiteraard respecteren wij deze beslissing waardoor de winkel gesloten zal zijn op zaterdag 14 maart, zaterdag 21 maart en zaterdag 28 maart. 

Tijdens de weekdagen zijn wij wel gewoon open en daarbij werken we ook op afspraak buiten de openingsuren. Ook het bestellen en leveren van contactlenzen verloopt normaal. We doen ons uiterste best om de mogelijke hinder tot een minimum te herleiden.

Verder kan u ons gewoon bereiken via telefoon, mail of Facebook voor al uw vragen of bestellingen.

 

 


Ook bij Optiek Salmon kan u toffe koopjes doen. Geniet nu van kortingen van -30% en -50% op een reeks monturen.

Op zoek naar een leuke reservebril, lees- of computerbril of gewoon een nieuwe look? Kom ze dan snel passen in de winkel! Tot binnenkort?

 

#wijruimenop #solden #koopjes #mindertig #minnvijftig #wijhelpenugraag #parkingvoordedeur


Openingsuren

Maandag :

09:00u - 18:00u

Dinsdag :

09:00u - 18:00u

Woensdag :

Op afspraak

Donderdag :

09:00u - 18:00u

Vrijdag :

09:00u - 18:00u

Zaterdag :

09:00u - 17:00u

Zondag :

Gesloten

Grote Steenweg 80
3440 Halle-Booienhoven

Tel: +32 11 91 80 34
Email: Info@optieksalmon.be

 

Gediplomeerd Optometrist

Als gediplomeerd optometrist beschikt Optiek Salmon over de expertise en de apparatuur om een grondige en correcte oogmetingen uit te voeren.

Als het nu is voor een nieuwe, stijlvolle of hippe bril, een mooi nieuw montuur, een welgemeend advies of een onderhoudsbeurt.

Wij maken graag tijd voor u.

Contact

© 2020 Optiek Salmon. Alle rechten voorbehouden - disclaimer