Optiek Salmon

Ook bij Optiek Salmon zijn er toffe koopjes te doen. Geniet nu van kortingen van -50% op een reeks monturen, zonnebrillen en sportbrillen.

Op zoek naar een leuke reservebril, lees- of computerbril of u wil gewoon een nieuwe look? Kom ze dan snel passen in de winkel! Tot binnenkort?

 

#wijruimenop #solden #koopjes #minnvijftig #wijhelpenugraag #parkingvoordedeur #ruimekeuze


Beslagen brillenglazen zijn bijzonder hinderlijk, vooral voor diegenen die vele uren achter elkaar een bril moeten dragen. Het belemmert het zicht tijdens het sporten, terwijl u iets warms drinkt, aan het koken bent of gewoon een winkel binnenstapt.

De Anti-condens Kit, is een handige en makkelijk te gebruiken oplossing voor condensvrij zicht tot wel 72 uur. Dat betekent een beter en comfortabeler zicht zelfs als u een mondkapje draagt.

Zeiss Anti-condens spray en het Zeiss Anti-condens doekje laten een dun laagje achter (vergelijkbaar met een tijdelijke extra coating) op de brillenglazen. Dit zorgt ervoor dat kleine druppeltjes condens niet aan het oppervlak van het brillenglas blijven kleven. Dankzij het speciale doekje is het proces snel, mild en beschadigt het de brillenglascoating niet.

Dit product kan gebruikt worden op brillenglazen, cameralenzen, motorhelmen, skibrillen, duikbrillen en veiligheidsbrillen.


Na een zeer druk jaar is het hoog tijd om onze batterijen terug op te laden. Daarom is de winkel gesloten vanaf maandag 16 augustus. 

Vanaf dinsdag 31 augustus zijn we weer open! Tot dan?


Wij blijven gewoon open!
Voor een nieuwe bril, oogmeting of contactlenscontrole vragen we je om bij voorkeur een afspraak te maken. Jullie mogen hiervoor nog steeds met 2 komen.
Maak je afspraak:
☎️011/91.80.34.
of via de website www.optieksalmon.be of
📧stuur een mailtje naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
 
Voor de ophaling van je bril, contactlenzen, een kleine herstelling, ... is het niet nodig om een afspraak te maken (dit omdat we een essentiële winkel zijn)
We blijven dus beschikbaar zoals jullie van ons gewend zijn.😊
Valérie en Wim 

© 2022 Optiek Salmon. Alle rechten voorbehouden - disclaimer