Optiek Salmon

Wij blijven gewoon open!
Voor een nieuwe bril, oogmeting of contactlenscontrole vragen we je om bij voorkeur een afspraak te maken. Jullie mogen hiervoor nog steeds met 2 komen.
Maak je afspraak:
☎️011/91.80.34.
of via de website www.optieksalmon.be of
📧stuur een mailtje naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
 
Voor de ophaling van je bril, contactlenzen, een kleine herstelling, ... is het niet nodig om een afspraak te maken (dit omdat we een essentiële winkel zijn)
We blijven dus beschikbaar zoals jullie van ons gewend zijn.😊
Valérie en Wim 

België kent opnieuw een opflakkering van het COVID-19 virus. Daardoor heeft onze regering opnieuw beslist dat er strengere coronaregels gelden. Omdat wij deze keer wél behoren tot de essentiële winkels mogen wij gelukkig openblijven en kunnen wij u gewoon verder blijven helpen.

Op afspraak

Eén van die maatregelen is dat wij moeten werken op afspraak. Heeft u nood aan een nieuwe bril, nieuwe glazen, herstellingen, oogmetingen, low vision metingen, ... dan kan u altijd contact (telefoon, mail, Facebook, afspraakagenda op de website, ...) bij ons opnemen en dan leggen wij graag een afspraak vast. Ook contactlenzen kunnen wij gewoon blijven leveren met levering aan huis of gratis via Bpost. Ook hiervoor mag u ons gewoon contacteren.

Ook onze audiologe blijft gewoon beschikbaar, na afspraak.

Zoals steeds nemen wij alle geldende maatregelen in acht zodat wij u in alle veiligheid kunnen ontvangen.

 


Ook wij zijn vanaf maandag 11 mei weer open volgens de normale openingsuren. Indien gewenst kan er ook weer gewerkt worden op afspraak buiten de normale openingsuren.

Ook de bestellingen van www.LensOnline.be kan u weer gratis laten leveren en afhalen in onze winkel. Natuurlijk hebben ook wij de nodige maatregelen getroffen om alles veilig en vlot te laten verlopen...

Hopelijk tot snel!


Zoals aangekondigd in de media vallen wij ook onder de winkels die verplicht moeten sluiten. Alle oogtesten, contactlensaanpassingen en contactlenscontroles zijn verboden waaronder ook de gewone verkopen. Voor dringende oogtesten en oogonderzoeken moeten wij u doorverwijzen naar een oogarts. 

Toch blijven wij beschikbaar voor dringende zaken en dit enkel op afspraak

Contactlenzen en contactlensproducten kunnen wij wel gewoon blijven leveren. Deze kunnen wij (kostenloos) verzenden naar u thuis. Neem hiervoor contact bij ons op en wij regelen dit voor u.

Voor al uw vragen kan u ons gewoon contacteren via:

Mail: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
Chatbericht via Facebook
Telefoon: 011/ 91 80 34


Openingsuren

Maandag :

09:00u - 18:00u

Dinsdag :

09:00u - 18:00u

Woensdag :

Op afspraak

Donderdag :

09:00u - 18:00u

Vrijdag :

09:00u - 18:00u

Zaterdag :

09:00u - 17:00u

Zondag :

Gesloten

Grote Steenweg 80
3440 Halle-Booienhoven

Tel: +32 11 91 80 34
Email: Info@optieksalmon.be

 

Gediplomeerd Optometrist

Als gediplomeerd optometrist beschikt Optiek Salmon over de expertise en de apparatuur om een grondige en correcte oogmetingen uit te voeren.

Als het nu is voor een nieuwe, stijlvolle of hippe bril, een mooi nieuw montuur, een welgemeend advies of een onderhoudsbeurt.

Wij maken graag tijd voor u.

Contact

© 2021 Optiek Salmon. Alle rechten voorbehouden - disclaimer