Optiek Salmon

Heeft u altijd al multifocale contactlenzen willen proberen?

Met een multifocale bril beleeft u elk moment intenser. Wegdromen bij uw favoriete roman, genieten van een glas wijn voor de televisie of uw creativiteit aanwakkeren tijdens een poëzie workshop. U leeft voluit. Zonder grenzen. Mét het perfecte zicht. Maar wat als u deze rustige momenten graag eens inruilt voor een avond vol adrenaline en sport? Dan laat u uw bril liever thuis.

Ruil hem daarom (tijdelijk) in voor meer bewegingsvrijheid dankzij de nieuwste contactlenzen: 1- Day Acuvue® Moist Multifocal. Deze daglens werd speciaal ontwikkeld naar aanleiding van leeftijdsgebonden veranderingen in onze ogen. Scherp veraf en dichtbij zien? Dat is perfect mogelijk. De daglens 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL is ideaal om af te wisselen met een (multifocale) bril. Bovendien zijn daglenzen heel hygiënisch en gezond voor uw ogen.

Tijd om elk mooi moment en je afspraak vast te leggen

Maak een afspraak bij ons en ontdek of 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL geschikt voor u is. Een team specialisten helpt u om de contactlenzen aan te passen zodat u moeiteloos de kleine letters kan lezen. Het eerste proefpaar krijgt u van ons cadeau!

Waar? Wanneer? Afspraak maken?

U bent welkom bij ons in de winkel op Vrijdag 24 mei.  Bel naar 011 91 80 34 voor een afspraak of stuur ons een bericht.

We kijken er alvast naar uit om een nieuwe wereld voor u te laten opengaan.


Openingsuren

Maandag :

09:00u - 18:00u

Dinsdag :

09:00u - 18:00u

Woensdag :

Op afspraak

Donderdag :

09:00u - 18:00u

Vrijdag :

09:00u - 18:00u

Zaterdag :

09:00u - 17:00u

Zondag :

Gesloten

Grote Steenweg 80
3440 Halle-Booienhoven

Tel: +32 11 91 80 34
Email: Info@optieksalmon.be

 

Liefde voor brillen

Wij houden van ons vak en doen het daarom graag. Iedere dag opnieuw.

Daarom houden we van persoonlijke aandacht, hechten we waarde aan het ambacht en aan een hoge kwaliteit van dienstverlening.

Als het nu is voor een nieuwe, stijlvolle of hippe bril, een welgemeend advies of een onderhoudsbeurt.

Wij maken graag tijd voor u.

Contact

© 2019 Optiek Salmon. Alle rechten voorbehouden - disclaimer