Veiligheidsbrillen

Veiligheidsbril met correctieglazen, de optimale bescherming!

Veiligheidsbrillen van Vandeputte Safety

Voor personen die bij- of verziend zijn is het vaak moeilijk om een veiligheidsbril te vinden die over hun gewone bril past. Wij bieden u de ideale oplossing in de vorm van een veiligheidsbril met correctieglazen. De drager ziet even scherp als met zijn/haar gewone bril maar is optimaal beschermd tegen de gevaren op de werkvloer. 

Het volstaat niet om in een gewoon montuur met zijkapjes gewone correctieglazen te plaatsen. Een veiligheidsbril is immers pas in regel met de Europese wetgeving wanneer zowel het montuur als de glazen gekeurd werden door bevoegde instanties. Deze instanties voeren diverse testen uit op het geheel (montuur + glazen) en kent daarna een CE-certificaat toe zodat deze voldoen aan strenge eisen in verband veiligheid.

veiligheidsbril op sterkte vandeputte safetyAl deze monturen/glascombinaties zijn voorzien van een CE-keuring en voldoen aan de algemene norm aangaande gelaatsbescherming, EN 166. De correctieglazen worden zelfs voorzien van een gravure.

U kan bij ons terecht voor zowel metalen- als kunststofmonturen met afneembare, vaste of ge├»ntegreerde zijkapjes. Bijna alles is mogelijk en de veiligheidsbrillen worden aangepast aan uw noden en kijkgedrag. Wij hebben een voorraad van een 40-tal verschillende CE gekeurde veiligheidsmonturen. Wij werken dan ook nauw samen met Vandeputte Safety en zijn tevens ook een servicepunt voor uw regio.

Op zoek naar een nieuw montuur

Onze Merken

De laatste trends volgen is ons kenmerk!

Wij bieden een ruim aanbod van meer dan 900 hippe monturen van alle merken.

Merken, brillen - monturen - lenzen
0 +
MONTUREN
0
JAREN ERVARING
0 +
OOGMETINGEN
0 +
TEVREDEN KLANTEN
┬ę 2022 Optiek Salmon. Alle rechten voorbehouden - disclaimer